Grupul Evofarm se extinde și deschide prima drogherie Evogreen în Bacău

10 ianuarie 2022

Drogheria Evogreen este situată în centrul orașului Bacău pe Stada Mihai Viteazul nr 3 și dispune de profesioniști în domeniul sănătății, pregatiți mereu să te trateze cu respect, competență și promptitudine într-o atmosferă plăcută.

Profesioniștii Evogreen au grijă de sănătatea ta și a întregii familii în fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00 la 20:00 iar sâmbătă și duminică de la 08:00 la 14:00

În drogheria Evogreen vor fi comercializate produse cât mai naturale, într-o gamă diversificată menită să asigure pacienților beneficii mari la prețuri mici.

Pacienții găsesc în drogheria Evogreen medicamente fără prescripție medicală, dermatocosmetice, suplimente alimentare, aparatură medicală, hrană sănătoasă, lapte și accesorii pentru bebeluși.

Evogreen beneficiază de un spațiu generos care cuprinde o zonă special dedicată conceptului Evofarmec. Acesta este un concept prin care reprezentanții Evogreen iși propun să aducă în prim-plan feminitatea, frumusețea și importanța îngrijirii zilnice cu produse de calitate. Evofarmec cuprinde branduri naționale și internaționale de produse dermatocosmetice menite să ofere tuturor femeilor o șansă la răsfațul care li se cuvine.

Evogreen este parte a grupului regional de farmacii Evofarm iar drogheria deschisă pe 10 ianuarie în Bacău este prima pe care grupul farmaceutic o inaugurează în acest an.

 

Despre Evofarm – Sănătate la îndemâna ta!

Lanțul de farmacii Evofarm a luat naștere din dorința de a pune sănătatea oamenilor pe primul plan. În cei peste 10 ani de activitate, a devenit un lanț regional, cu prezență mare în zona rurală, rămasă neacoperită de marile lanțuri de farmacii. Astăzi, în cadrul lanțului de farmacii Evofarm, lucrează zi de zi aproximativ 380 de profesioniști în domeniul sănătății, pregătiți mereu să vină în ajutorul celorlalţi.

Încă de la înființare, Farmacia Evofarm și-a propus să transforme în prioritate orice problemă de sănătate a românilor de pretutindeni. Farmacia Evofarm intră în prima linie și luptă fără compromis pentru sănătatea de zi cu zi a românilor obișnuiți de la comune, sate și orașe.

Diversitatea produselor din portofoliu și orientarea spre soluții de sănătate adaptate vieții active din zona rurală și din orașe face ca Farmacia Evofarm să fie o alternativă de încredere și la îndemâna tuturor oamenilor.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare.
Puteți parcurge aici Politica privind fișierele Cookie.