Termeni și condiții de utilizare a site-ului

ATENTIE: VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII DE UTILIZARE AI ACESTUI WEBSITE SI RESTRICTIILE LEGALE („TERMENII”) INAINTE DE A UTILIZA WEBSITE-UL. UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE REPREZINTA ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI DE CATRE DVS. DACA NU ACCEPTATI ACESTI TERMENI, NU UTILIZATI ACEST WEBSITE.

Intregul continut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice, software si alte elemente similare), este proprietatea SC MARCOS PROVIT SA. Folosirea continutului fara acordul SC MARCOS PROVIT SA este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Este interzisa modificarea, copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea de derivate din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului, in interes comercial.

Continutul acestui website a fost creat pentru a oferi informatii generale despre SC. MARCOS PROVIT SA  si reteaua de farmacii EVOFARM.

Compania a luat toate masurile rezonabile de siguranta pentru a se asigura ca informatia si datele de pe acest website sunt corecte si actualizate la momentul postarii. SC. MARCOS PROVIT S.A isi rezerva dreptul de a modifica, de a sterge sau de a muta orice material de pe acest website in orice moment, fara o notificare prealabila.

COMPANIA NU ISI ASUMA RASPUNDEREA PENTRU NICI O PIERDERE REZULTATA DIRECT SAU INDIRECT DIN UTILIZAREA SAU FOLOSIREA CA REPER A ACESTUI WEBSITE SAU A INFORMATIILOR PE CARE LE CONTINE SAU A ORICAREI LEGATURI LA ALTE „SITE”-URI WEB.

Anumite link-uri de pe acest website vor conduce catre alte website-uri care nu se afla sub controlul Companiei. Cand veti da click pe un astfel de link veti parasi acest website iar Compania nu are niciun fel de control asupra acestei actiuni si nu accepta nici o responsabilitate referitor la materialul prezent pe orice alt website care nu se afla sub controlul sau.

Utilizarea acestui website si a continutului sau in alte scopuri decat cele personale, necomerciale, este interzisa atata timp cat nu exista o permisiune scrisa din partea SC. MARCOS PROVIT S.A in acest sens. Cu exceptia cazului in care se precizeaza altceva, toate materialele de pe acest website, inclusiv design, text, grafica, fotografii si continut, reprezinta proprietatea intelectuala detinuta si controlata de catre SC MARCOS PROVIT S.A.

MARCOS PROVIT S.A va acorda dreptul de a copia materiale publicate pe acest website strict in scopuri necomerciale, cu conditia ca orice copie a acestor materiale pe care le veti folosi sa specifice dreptul de autor si orice alte insemne ale proprietatii intelectuale si orice notificare referitoare la acestea. 

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare.
Puteți parcurge aici Politica privind fișierele Cookie.